nationale hypotheek garantie

Wat is de Nationale Hypotheek Garantie

In het geval van een nationale hypotheek garantie staat de stichting waarborgfonds eigen woningen garant voor aflossing van uw hypotheek. Dit betekent voor uw hypotheekverstrekker dat deze minder risico loopt en vertaalt zich naar u toe in een lagere hypotheekrente. Deze korting kan oplopen tot 0,6 procent.

Kosten

De kosten voor een nationale hypotheek garantie bedragen 0,45 procent van de hypotheeksom. Deze kosten zijn voor u fiscaal aftrekbaar.

Maximum hypotheekbedrag

Het maximale hypotheek bedrag licht op 265.000 euro. Of u hiervoor in aanmerking komt kunt u zien met behulp van het invullen van dit formulier.

Nationale hypotheek garantie aanvragen

Nationale hypotheek garantie kunt u bij iedere hypotheekadviseur of hypotheekverstrekker aanvragen. Deze kan toetsten of u er voor in aanmerking komt en de aanvraag namens u indienen.

Niet geschoten is altijd mis

Voor de nationale hypotheek garantie geld dat de voordelen de nadelen ruimschoots overtreffen. Als u er voor in aanmerking komt zal uw hypotheekadviseur altijd aanraden dit te doen.

nationale hypotheek garantie in het kort

Nationale Hypotheek Garantie

“ Nationale Hypotheek Garantie tot 0,6% korting hypotheekrente. Korting op hypotheekrente & aanvragen via hypotheekadviseur. ”

Geld lenen kost geld
disclaimer | privacy | © 2019 | duswel.net | sitemap