Autolening zonder BKR toetsing

BKR toetsing

Het Bureau Krediet Registratie (BKR) registreert circa. 95% van alle vormen van geld lenen. De bij de bkr aangesloten leden zijn verplicht iedere lening te registreren en kunnen gegevens bij het bkr opvragen als ze een aanvraag voor een autolening krijgen. Ook voor autoleningen zijn leden van de bkr verplicht de gegevens over de autolening door te geven.

Geld lenen auto | BKR toetsing

Wil je geld lenen voor het kopen van een auto en de bank of financier is lid van het bkr dan zal deze een bkr toetsing doen. Met de bkr toetsing wordt het risico van het verstrekken van de autolening ingeschat. Een bkr toetsing en zelfs een negatieve bkr codering wil nog niet zeggen dat je geen autolening kunt krijgen de bank of financier kan een negatieve bkr toetsing naast zich neerleggen. Zo zouden de omstandigheden sinds het verkrijgen van de negatieve BKR codering kunnen zijn veranderd of neemt de kredietverschaffer genoegen met bepaalde zekerheden.

Auto kopen | Auto zonder BKR

Niet iedere financier is aangesloten bij de BKR er zijn dus mogelijkheden om de auto zonder bkr te lenen. Dergelijke bedrijven rekenen vaak wel meer rente of verlangen andere zekerheden ter compensatie van het extra risico dat zij lopen door het geld voor de auto zonder bkr te lenen.

Auto kopen zonder BKR toetsing.

Vanwege wat voor reden dan ook kan het mogelijk zijn dat je een auto zonder bkr toetsing wilt financieren. Een auto financiering zonder BKR toetsing is in principe geen probleem!

Geld lenen kost geld
disclaimer | privacy | © 2019 | duswel.net | sitemap