Auto's huurkoop

Geld lenen voor een auto - huurkoop

Huurkoop van auto's is een veel toegepaste manier om geld te lenen voor de aankoop van een auto. De meeste auto huurkoop leningen zien er als volgt uit:

Nadelen auto's huurkoop

Alhoewel je de volledige beschikking hebt over de auto ben je bij huurkoop van auto's pas eigenaar als de laatste betaling is voldaan. Bij niet nagekomen betalingsverplichtingen kan het zo zijn dat de auto wordt ingevorderd.

Huurkoop van auto's en BKR

Auto huurkoop wordt gezien als een autolening, bij bkr aangesloten leden zullen ook bij auto huurkoop een bkr toetsing en bkr registratie doen.

Een negatieve bkr wil niet direct zeggen dat voor auto's huurkoop niet meer kan. Doordat 25% van de aankoopprijs van de auto direct moet worden voldaan en de financier eigenaar blijft van de auto tot de laatste betaling is voldaan kan worden besloten om bij een negatieve bkr toch over te gaan tot huurkoop.

Huurkoop auto's zonder bkr

Niet iedere autoverkoper is lid van de bkr. Zijn ze geen lid dan kunnen ze ook je bkr gegevens niet opvragen en is huurkoop auto's zonder bkr mogelijk.

Geld lenen voor een auto

Huurkoop auto's is slechts een manier om geld te lenen voor een auto. Is huurkoop niet jouw ding dan zijn er andere mogelijkheden om geld te lenen.

Geld lenen voor een auto via huurkoop.

Geld lenen voor een auto via huurkoop.

Geld lenen kost geld
disclaimer | privacy | © 2019 | duswel.net | sitemap